Over Break free worship

WAT WE BELANGRIJK VINDEN?

DE 4 PUNTEN WAAR VANUIT wij HANDELEn

Ontmoeting

koppelen aan Jezus, mensen verbinden met Hem als Redder, Vriend en Maker.

UITDAGING

mensen uitdagen om dieper in aanbidding in te stappen, buiten de comfortzone in diepgang met God.

ECHTHEID

echtheid en volledige openheid naar God tijdens lofprijs en aanbidding, in connectie met de zaal.

DOORBRAAK

tijdens een event vinden doorbraken plaats (bijvoorbeeld in openheid, genezing, bijstellen van het Godsbeeld naar een liefdevolle en toegankelijke God).

De visie en missie van
Break free worship

Break Free Worship werd opgericht door Rachel van Meeuwen vanuit de droom om Nederland te bereiken met een nieuw geluid van aanbidding. Een geluid van doorbraak, echtheid en kracht!
Break Free Worship, afgekort ook wel BFW, is een frisse, eigentijdse band met een herkenbaar eigen geluid en kenmerkend vanwege de zuivere en pure aanbidding.

BFW benadert aanbidding op een toegankelijke manier, zodat mensen makkelijk mee kunnen in aanbidding en daardoor kunnen doorbreken naar een diepere ontmoeting met hun Maker.
Break Free Worship maakt een geluid dat diep vanuit het hart komt en gekenmerkt wordt door echtheid en authenticiteit. Een geluid dat geestelijk doorbraak zal brengen in de levens van mensen, zich verspreidt en mensen uitdaagt mee te gaan in volle overgave in aanbidding naar God.

“God kan pas doorbreken in jouw leven wanneer je durft jezelf te ontdoen van een stukje onechtheid en durft uit te stappen in kwetsbaarheid.”

Rachel van Meeuwen - Bandleider

Break Free Worship

Waar Speelde BFW eerder?

In de afgelopen jaren heeft Break Free Worship al bij vele events en diensten mogen spelen. Hier een greep uit alle toffe diensten en evenementen.