Wie zijn wij 2018-11-11T14:24:44+00:00

Wie zijn we?

Ons verhaal

Groeien in aantal en groeien in kwaliteit. Dat was de visie waarmee Rachel van Meeuwen in 2004 begon met een kerkband die uiteindelijk de naam Break Free Worship kreeg. De band startte in eerste instantie met alleen gitaristen en zangeressen. Rachel legde de lat steeds een beetje hoger, waardoor de band zich ontwikkelde. Binnen de band ontstond een verlangen naar meer diepgang en aanbidding. De muzikanten deden ieder investeringen in hun talent en in apparatuur.

Door de jaren heen breidde de band zich uit met eigen geluidsmensen, multimedia en een eigen manager. In juni 2017 won Break Free Worship de titel ‘De beste kerkband van Nederland’, georganiseerd door de EO. De droom om Nederland te bereiken met een nieuw geluid van aanbidding werd hiermee realiteit, want steeds meer uitnodigingen volgden en deuren openden zich.

Sinds januari 2018 is Break Free Worship een samenwerking aangegaan met Bonfire, gevestigd in Dordrecht. Bonfire is vanaf dat moment de thuisbasis geworden van de band. Op de laatste zondag van de maand speelt Break Free Worship een groot aantal keren op de Bonfirenight.

Verder leidt de band aanbidding op events, conferenties en bij kerkdiensten op aanvraag.

Meer info over boekingen

Ontmoet het team

Rachel van Meeuwen

Leadvocalist/bandleider

Meer over Rachel

Bert-Jan Verburg

Gitarist/Muzikaal Leider

Meer over Bert-Jan

Pieter Klokkenburg

Toetsenist/Arrangeur

Meer over Pieter

Rob de Vos

Gitarist

Meer over Rob

Wendy Molengraaf

Vocalist

Meer over Wendy

Kylie de Vries

Vocalist

Meer over Kylie

Job Smit

Manager

Meer over Job

Nick Verbeek

Geluidstechnicus

Meer over Nick

Tim Barendregt

Beamertechnicus/Grafisch ontwerper

Meer over Tim
Onze missie & visie